
|
|
|
|
|
OLIO EXTRAVERGINE |
€ 10,95 | |
|
|
OLIO EXTRAVERGINE |
€ 8.30 |
![]() |
||
|
* PASTA TRAFILATA
AL BRONZO: Het
mengsel van hardgries en water wordt door een draad getrokken om de
gewenste vorm te krijgen. Wanneer de draad van brons is (ook de kant
van de draad in contact met het deeg), wordt de ruwheid van het metalen
oppervlak overgebracht, als ware het een afdruk, op het oppervlak van het
deeg. |
||
|
|
FUSILLI TRICOLORI pasta trafilata al bronzo* 500g |
€ 2,35 |
|
|
FUSILLI AL PEPERONCINO pasta trafilata al bronzo* 500g |
€ 2,35 |
| FUSILLI AGLI ASPARAGI | € 2.70 | |
|
|
RIGATONI BIO ORZO (gerst) | |
|
|
SAUZEN: - ARRABBIATA - BASILICO - PORCINI |
€ 3.95 NEW |
|
|
TAJARIN (PASTA) | € 4.85 |
|
|
OREGANO |
wegens succes uitverkocht |
|
|
ZONGEDROOGDE TOMATEN - ARTSJOKKEN - PESTO GENOVESE |
€ 5.30 |
|
|
APPELAZIJN 0,50l
recept met appelazijn |
€ 5,50 |
|
|
PASTA:
- TAGLIATELLE ALLA GRAPPA |
€ 5.95 opnieuw beschikbaar februari 2013 |
|
|
'NDUJA
170g zeer scherpe salami, antipasto (bruschetta), basis-ingrediënt in sauzen recept |
€ 6.30 |
|
|
ACETO
BALSAMICO DI MODENA 0,50l recept:klik hier ACETO BALSAMICO TRADIZIONALE NEW: klik hier |
€ 6.95 |
![]() |
SAFFRAAN NEW |
€ 7.80 NEW (Calabrië) |
![]() |
BOTTARGA DI TONNO de kuit(van harder of tonijn) wordt, in zijn geheel, met het omringende vlies en al, onmiddellijk na de vangst gezouten, geperst en vervolgens gedroogd. Rijk in proteďnen. |
€ 10.00 NEW artikel van Jan Scheidtweiler (Calabrië) |
| Spaghetti met bottarga: recept http://wijnuititalie.skynetblogs.be/archive/2012/11/25/titel-bericht.html | ||
![]() |
BOTTARGA DI MUGGINE (harder) |
€ 11.00 NEW (Sardinië) |
ZEE-EGEL SAUSrecept: http://wijnuititalie.skynetblogs.be/archive/2012/12/27/spaghetti-met-zee-egel-saus.html |
€ 12.95 NEW (Sardinië) |
|
|
|
CAPPERI UIT CALABRIË in ZEEWATER | € 14.95 |
| Voor bestellingen van delicatessen: bestellingen | ||
![]() |
||