DELICATESSEN

 

OLIO EXTRAVERGINE
Olpo Ligurië 0,75l

€ 10,95

OLIO EXTRAVERGINE
Bitonto Apulië 0,50l
 

€ 8.30

* PASTA TRAFILATA AL BRONZO: Het mengsel van hardgries en water wordt door een draad getrokken om de gewenste vorm te krijgen.  Wanneer de draad van brons is (ook de kant van de draad in contact met het deeg), wordt de ruwheid van het metalen oppervlak overgebracht, als ware het een afdruk, op het oppervlak van het deeg. 
De ruwheid bevordert een betere aanhechting van de saus aan de bereide pasta

FUSILLI TRICOLORI
pasta trafilata al bronzo*
500g
 
€ 2,35
FUSILLI AL PEPERONCINO
pasta trafilata al bronzo*
500g
 
€ 2,35
  FUSILLI AGLI ASPARAGI € 2.70
RIGATONI BIO ORZO (gerst) € 2.95
SAUZEN:

- ARRABBIATA
- BASILICO
- PORCINI
€ 3.95
NEW
TAJARIN (PASTA) € 4.85
OREGANO
 
€ 5.00
wegens succes
uitverkocht
ZONGEDROOGDE TOMATEN - ARTSJOKKEN -
PESTO GENOVESE
 
€ 5.30
APPELAZIJN 0,50l

recept met appelazijn
€ 5,50
PASTA:

- TAGLIATELLE ALLA GRAPPA
- TAGLIATELLE AL BARDOLINO D.O.C.G.
 

€ 5.95
opnieuw beschikbaar
februari 2013
'NDUJA 170g
zeer scherpe salami, antipasto (bruschetta), basis-ingrediënt in sauzen
recept
€ 6.30
ACETO BALSAMICO DI MODENA 0,50l

recept:klik hier


ACETO BALSAMICO TRADIZIONALE NEW:
 klik hier
€ 6.95
SAFFRAAN
NEW
€ 7.80
NEW

(Calabrië)
BOTTARGA DI TONNO 

de kuit(van harder of tonijn) wordt, in zijn geheel, met het omringende vlies en al, onmiddellijk na de vangst gezouten, geperst en vervolgens gedroogd.  Rijk in proteďnen.

€ 10.00
NEW

artikel van
Jan Scheidtweiler


(Calabrië)
Spaghetti met bottarga: recept  http://wijnuititalie.skynetblogs.be/archive/2012/11/25/titel-bericht.html 
BOTTARGA DI MUGGINE (harder)  € 11.00
NEW

(Sardinië)
 
                  ZEE-EGEL SAUS

recept: http://wijnuititalie.skynetblogs.be/archive/2012/12/27/spaghetti-met-zee-egel-saus.html
€ 12.95
NEW

(Sardinië)

CAPPERI UIT CALABRIË in ZEEWATER € 14.95
Voor bestellingen van delicatessen: bestellingen